Încă un deces din cauza Covid-19: Victima – o persoană din sistemul medical

Încă un deces din cauza Covid-19: Victima – o persoană din sistemul medical

În Republica Moldova s-a înregistrat al doilea caz de deces. Este vorba de o persoană din sistemul medical, în vârstă de 79 de ani. Despre aceasta a anunțat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Victima suferea și de alte boli. Femeia avea diabet și insufiecienta cardiacă.

La momentul actual avem 177 de cazuri de infecție cu Covid-19. Total au fost testate 1298 de persoane în condiții de laborator. Dacă să ne referim la cazurile de import, avem 52 de cazuri din Marea Britanie, Italia, Franța, Elveția, Ucraina, Rusia, România, Cehia și Germania. Iar cazuri cu transmisie locală avem 125.

În spitalul Toma Ciorbă avem 25 de pacienți sunt cu stare gravă, 60 cu stare medie și 44 de persoane cu stare de sănătate satisfăcătoare.

În spitalul pentru Copii sunt 10 persoane, 8 copii și doi adulți. În cazul la 4 persoane starea este de gravitate medie, iar restul starea este satisfăcătoare.

La spitalul Republican avem 10 persoane internate cu Covid-19, două dintre care au o stare medie.

La Institutul Mamei și Copilului este o mamă a cărei stare este medie. La spitalul Clinic al ministerului Muncii și Protecției Sociale sunt spitalizate 14 persoane, iar în cazul la 4 persoane starea de gravitate este medie, iar restul se simt bine.