Iarmaroc tematic „Primăvara”, organizat de Î.M. „Piața Centrală” pe str. Mitropolit Varlaam

Iarmaroc tematic „Primăvara”, organizat de Î.M. „Piața Centrală” pe str. Mitropolit Varlaam

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 15 februarie – 15 martie, a. c., Î.M. „Piața Centrală” organizează un iarmaroc tematic „Primăvara”, pe strada Mitropolit Varlaam, pe segmentul dintre str. Armenească și Bulgară, fără suspendarea traficului rutier.

La târg vor fi comercializate suvenire, flori de grădină, mărțișoare, articole de meșteșugărit și alte mărfuri tematice.

Autorizațiile de funcționare pentru comercianții din cadrul târgului „Primăvara” vor fi eliberate de Pretura sectorului Centru. Organizatorul iarmarocului va asigura amenajarea locurilor de comerț, cu respectarea măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii infecției COVID-19.

Un iarmaroc similar, organizat în centrul orașului, în Scuarul Catedralei, pe str. A. Pușkin, în perimetrul bd. Ștefan cel mare și Sfânt – str. Columna, a fost anunțat de AO „Uniunea Meșterilor Populari din Moldova”, sub formă de expoziție cu vânzare a obiectelor de meșteșugărit tradițional, cu genericul „Vine, vine primăvara cu Dragobete și Mărțișor”, pentru perioada 14 februarie – 10 martie, a.c.

În context, amintim că iarmaroace tematice cu comercializarea mărțișoarelor și a suvenirelor sunt organizate tradițional, în toate sectoarele orașului.