Perspectivele de colaborare în domeniul social au fost discutate de ministrul Marcel Spatari și șeful oficiului Consiliului Europei la Chișinău,William Massolin

Perspectivele de colaborare în domeniul social  au fost discutate de ministrul Marcel Spatari și șeful oficiului Consiliului Europei la Chișinău,William Massolin

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, a avut pe 18 august curent o întrevedere cu șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, dl. William Massolin, pentru a discuta despre proiectele în derulare și prioritățile de colaborare în continuare, racordate la necesitățile actuale, inclusiv în condițiile pandemiei COVID-19.

Ministrul Marcel Spatari a apreciat sprijinul oferit de CE Republicii Moldova în domeniul prevenirii și combaterii violenței în familie, protecția copililor, promovarea egalității și respectarea drepturilor omului și a subliniat importanța intensificării eforturilor pe anumite direcții prioritare, pentru consolidarea capacităților naționale de a elabora și implementa reforme.

William Massolin a menționat că Consiliul Europei va sprijini în continuare reformele din Republica Moldova, în vederea alinierii la standardele europene. Menționăm că Republica Moldova este membră a Consiliului Europei din anul 1995.

The post Perspectivele de colaborare în domeniul social au fost discutate de ministrul Marcel Spatari și șeful oficiului Consiliului Europei la Chișinău,William Massolin appeared first on Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale.

Sursa: Ministerul Sănătății